Sanderstølen
@ Copyright Sanderstølen 2020 - gjelder all tekst og bilder booking@sanderstolen.no
Sanderstølen hotell har med sin flotte beliggenhet i Valdres, ved grensen til Golsfjellet og Hallingdal, vært et populært sted for turister og hyttefolk i mange år. 

Høsten 2013 ble det tidligere hotellet solgt som leiligheter i løpet av noen hektiske høstuker. 2. januar 2014 ble leilighetene på Sanderstølen overtatt av sine nye eiere og med det ble en ny historie for Sanderstølen hotell skapt. Salget av leilighetene på Sanderstølen ble omtalt i både Finansavisen og NRK, i tillegg til flere lokale medier.

Høsten 2014 startet salget av hytter med nær tilknytning til Sanderstølen. I løpet av det første året ble 50 hytter solgt. Innen årsskifte 2015/16 ble de første hyttene overtatt av nye hytteeiere på Sanderstølen. Salget av hytter fortsetter og med det den videre utviklingen av Sanderstølen som et turiststed. For å lese mer om Sanderstølen hytter, se sanderstolenhytter.no.

Med beliggenheten på 850 m.o.h kommer du enkelt til fjells, uten å måtte være på høyfjellet som ofte er værutsatt. Nærheten til naturen, terrenget som innbyr til aktiviteter, og tilgangen til Sanderstølen hotell med blant annet restaurant, bar, basseng og treningsrom, gjør området attraktivt for aktive hyttefolk – sommer som vinter. Et hyggelig vertskap kan også bistå med utleie av leiligheter eller hytter om det er ønskelig.

Skiterrenget er variert og lett tilgjengelig for både små og store, ung og gammel. Til sammen kjøres det i regi av Tisleidalen Løypelag, ca 150 km skiløyper i området rundt Sanderstølen. Løypenettet er knyttet sammen med nærliggende løyper på Golsfjellet, som gjør at området kan tilby nærmere 300 km oppkjørte løyper. Se skisporet.no for oppdatert løypestatus for Tisleidalen og Golsfjellet. 

Området ligger sentralt til og er perfekt som overnattingssted. 

Om sommeren er det flotte muligheter for både fotturer og sykling med Sanderstølen som utgangspunkt. Fiskemulighetene er også gode. 

Sanderstølen Hotell har rom for utleie. Se våre rom her.

Ta kontakt på booking@sanderstolen.no eller telefon 22 22 22 21 for å få vite mer. 

Velkommen til nye og gamle venner av Sanderstølen