Sanderstølen
@ Copyright Sanderstølen 2020 - gjelder all tekst og bilder booking@sanderstolen.no

Det er fantastiske sykkelmuligheter fra Sanderstølen. Om du liker stisykling/ terrengsykling, grussykling eller landevei, mulighetene er mange. Golsfjellet har mange fine ruter på ca 40-70 km, som Tisleidalen rundt, Tisleifjorden rundt, Golsfjellet rundt, Hallingrittet, Vaffelrunden, Garnåsrunden samt en rekke kortere turer. Fra Vasetdansen går det fine turer i retning Vaset som er kjent blant terrengsyklister.

Rett  ved Vasetdansen har "Heia Merket" laget tre herlige turer for stisykling, tilrettelagte alle nivåer. Det er ellers et eldorado av muligheter innen stisykling. Fra Sanderstølen kan du ta turen rett opp på Nystølsfjellet og er du sprek, helt opp til varden.

Kort fortalt, her det det milevis med godt merkede sykkelveier i alle kategorier. Dette er et sykkeleldorado og uten tvil noe av det beste Norge har å by på av sykkelmuligheter på fjellet. Under ser du noen forslag og eksempler.

Sanderstølen tilrettelegger for god restitusjon med god mat i restauranten, badebasseng, badstue, bibliotek, bar og god stemming.