loader
Undervalg +
Lukk skjema
 
 

Treningssamlinger på Sanderstølen

Sykkel - løp - langrenn

Sanderstølen hotell i Valdres var tidligere et populært sted hvor flere landslag hadde sine treningssamlinger. Landslagene i blant annet langrenn, skiskyting, sykkel og skøyter brukte Sanderstølen som sted for treningssamlinger til alle årstider. 

Ønsker du og ditt idrettslag eller kameratgjeng en samling i perfekte omgivelser, anbefaler vi at du tar kontakt med oss.

Sanderstølen og området rundt egner seg godt for langrenn, sykkel, løping, rulleski med mer. Vi har rammene for at dere får god restitusjon og en hyggelig atmosfære etter øktene. Naturen og omgivelsene gir deg det du trenger for å få gjennomført gode kvalitetsøkter.

Les mer på sykkel og langrenn.

Med alle måltider servert i restauranten på Sanderstølen, ligger det til rette for god restitusjon. For ikke å snakke om badebasseng og badstue. Hva er vel mer behagelig enn å slappe av i bassenget etter en hard økt.

Sanderstølen har en stor ski og smørestall der det står to smørebenker og med plass til oppbevaring av mange ski. Fra smørestallen går du rett ut i lysløypa og skisporet utenfor Sanderstølen hotell i Valdres.

På kvelden tar du med deg dine venner en tur i baren eller biblioteket, alt etter egne ønsker. Vi kan love dere god service, herlig mat og flotte omgivelser. Sanderstølen hotell i Valdres er et sted dere vil komme tilbake til.


Treningssamling på Sanderstølen

Treningssamling på Sanderstølen


Treningssamlinger langrenn